lauantai 15. maaliskuuta 2014

10.3 Pikkujärvellä Vammalassa

Teuvon kanssa kävin maanantaina samalla järvellä kuin mistä enkka-ahveneni sain. Viitisen tuntia tuli pilkittyä vakipaikoilla, joista parhaimmillaan on tullut yli 10kg saaliita keväisin.

Aloitin kohdasta, josta viime keväänä tuli kaikki isoimmat ahvenet. Nyt oli hiljaista samoilla paikoilla. Kymmenkunta reikää ja yksi pikkuahven. Ei näyttänyt vieläkään olevan ahven kevätpaikoilla, eli erään kaislikon reunassa, jossa vettä puoli metriä. Siirryin syvempään veteen (1,5-2m), ja sieltä tuli morrilla oikeastaan koko päivän kaloja vähän sieltä sun täältä, korkeintaan 3 ahventa samasta reiästä. Muutamia ahvenia ongin myös pystypilkillä. Teuvo tuli myös samalle alueelle ja sai myös kaloja jonkun verran.

Muutama ihan kohtuu kokoinen ahven saatiin ylös, mutta se isoin pääsi itseltäni tällä kertaa karkuun. Nappasi metrin vedessä ja olisi ollut noin 500g kokoinen. Irtosi kun olin sovittelemassa kalaa reikään.

Isoin ylös tullut oli mulla 316g ja Teuvolla 328g. Itselläni lisäksi kaksi muuta yli 250g. Yhteensä kalaa mulla noin 3,5kg ja Teuvolla noin 2,5kg. Eli ruokakalat saatiin kasaan, mutta ei mitään ihmeempiä syöntejä.

Tässä oma saaliini.

Järvimaisemaa kalapaikoilta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti