sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Kuulumisia ja ennakkotietoa pilkkivälineiden saatavuudesta

Morrien, värikoukkujen ja ketjukoukkujen myyntiin tuli vähän taukoa ja nyt puhaltavat uudet tuulet. Aloin hiljattain päätoimiseksi sopimusyrittäjäksi koulutettuna fysioterapeuttina Kunto-Partolassa, Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen läheisyydessä. Fysioterapian lisäksi toimintaan kuuluu myös hierontaa. Toiminimeni tiedot löytyvät tästä linkistä.

Henkilön Atte Mustalahti kuva.
Pahoittelut pilkkiteemasta poikkeamisesta :)

Alan myydä yrityksen kautta sivutoimisesti myös pilkkituotteita. Alkuun valikoima tulee olemaan samankaltainen kuin ennenkin ja tuotteet tulevat esiin tähän blogiin. Suunnitteilla on myös pienimuotoista jälleenmyyntiä. Nettitilaukset toivoisin tehtävän sähköpostitse kuten ennenkin. Ja lukijoille lohdutukseksi, että kaupallisuudesta huolimatta tämän blogin päätarkoitus on jatkossakin jakaa tietoa ja kokemuksia kilpapilkinnästä; niin reissuraporttien kuin artikkelien ja haastatteluiden muodossa! :)

Pilkkivälineiden osalta hinnat sisältävät alv 24%, jonka vuoksi lopulliset hinnat ovat vielä vähän mietinnässä. Aiemmin valmistin pilkkivälineet ennakkotilauksena, mutta tähän toimintatapaan tulee muutos. Jotta myynnin voi helpommin yhdistää päätoimiseen fysioterapiayrittäjyyteen, lisäilen tuotteita blogiin myyntiin tästä lähtien sitä mukaa kun saan niitä valmiiksi. Eli kaikki sivuille tulevat tuotteet ovat tästä lähtien saatavilla heti ja pyrin myös ilmoittamaan ainakin arvion varastosaldosta. Myyn tuotteita toistaiseksi ainoastaan Suomeen.

Fysioterapeutin töitä on tiedossa aika paljon nyt joulukuussa ja tammikuun alussa, joten myyntiin tulevien tuotteiden määrä on loppuvuodesta maltillinen. Pidän myös kisoissa mukana myytäviä morreja, ketjukoukkuja ja värikoukkuja, mutta niiden värivalikoima tulee osittain poikkeamaan blogissa myytävistä tuotteista.

Poltteita jäille alkaa pikku hiljaa olla ja lähialueilla osa aloittikin jo pilkkikauden muutama viikko sitten. Itse en jäätä vielä mistään paria senttiä enempää löytänyt. Tulevan talven kisamäärät ovat vielä aika hämärän peitossa, mutta SM:ään ja Kuusamon pilkkiviikolle osallistuminen on varmistunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti