sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Morrien, ketjukoukkujen ja värikoukkujen saatavuudesta

Päätetäänpäs tämän blogin hiljaiselo pienellä tiedotuksella.

Toistaiseksi ketjukoukut, morrit ja värikoukut eivät ole tilattavissa opiskelukiireiden vuoksi. Jos ylimääräistä aikaa mitenkään liikenee, on tarkoitus ottaa kyllä tilauksia vastaan. Kesän aikana sain kuitenkin tehtyä jonkin verran varsinkin tapsimorreja valmiiksi, joten kisapaikoilla tulee olemaan jonkin verran mukana kyllä koukkutavaraa, etupäässä morreja.

Näillä näkymin tulevana kautena kisaan etupäässä Lahden alueella ja tästä 100km säteellä. Toki jossain välissä tulee varmaankin kisattua Pirkanmaalla, mahdollisesti muuallakin. Kilpailukalenterin puolelta voi etukäteen päätellä, mistä päin minut kisoista löytää. Viime hetken muutokset ovat toki aina mahdollisia.

En ole tulevaa pilkkikautta vielä kauheasti kerennyt miettimään, mutta kyllä nuo tämän hetken sääennusteet vaikuttavat lupaavalta sen suhteen. Venäjän suunnasta alkamassa pidempi idänpuoleinen ilmavirtaus, joka näyttäisi tuovan pakkaset hiljalleen myös Suomen puolelle. Todennäköisesti ainakin pienimmät järvet ovat jäässä parin viikon sisään, jos pakkaset tulevat jäädäkseen.


1 kommentti:

  1. Mulla o kuule vene vielä vesillä, älä ny hoputa sitä talvee

    VastaaPoista