tiistai 18. kesäkuuta 2013

Koukuntekoa

Vihdoin on kutakuinkin hyvät välineet olemassa ketjukoukkujen tekoon, tosin parempiakin välineitä löytyy ja niitä hankin jossain vaiheessa. Aiemmin on tullut tehtyä vain pieniä määriä ketjukoukkuja, mutta pian niitä saan ihan myytäväksi asti. Yksin en koukkuja tee, vaan tyttöystäväni Suvi pääasiassa värjää koukut ja itse lähinnä kiinnitän koukkuihin ketjut ja perholukot. Pieniä määriä tekemiäni koukkuja voi lähiaikoina ostaa aluksi Kalakaapun myymälästä, mahdollisesti joskus myös verkkokaupasta.

Aluksi teemme 10 koon ja sitä isompia koukkuja, sillä niitä käytetään venepilkillä. Lähempänä talvea siirrytään enemmän tekemään pienempää koukkua ja todennäköisesti myös kolmihaarakoukkuja. Jossain vaiheessa laitan koukkuja myyntiin (ja kuvia niistä) myös tänne blogiin ja niitä voi kysellä puhelimitse tai sähköpostilla kilpapilkinta@gmail.com.

Kalakaapussa olen ollut työharjoittelussa reilut pari kuukautta ja vielä olisi vajaa 3 viikkoa jäljellä. Saa taas vähän lisätietoa varsinkin välinepuolelta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti