tiistai 24. tammikuuta 2012

Syönti paranee isoilla järvillä

Itselleni tuli yllätyksenä että näinkin pian on alkanut tulla ihan kohtalaisia saaliita jo isommiltakin järviltä. Pienemmät ja/tai tummavetiset järvet ovat sen sijaan olleet aika lailla tukossa kun lunta on tullut jatkuvasti.
Säkylän Pyhäjärvellä  oli ollut kisan kärkitulos viime sunnuntaina jo 8 kiloa, kun viikko sitten vastaavat lukemat oli vain 1,6 kiloa. Kisojen lähtöpaikka on ollut Loma-Säkylä, ja siellä on ensi sunnuntainakin kilpailut jos Naantalissa ei pystytä kisaa järjestämään. Muiltakin järviltäkin on tullut kuulumisia että syönti on selvästi kohentunut, varsinkin Lappajärvellä.

Ensi lauantaina olisi myös kilpailut Ilmoilanselällä ja sinne olen myös menossa, sunnuntain kisaan lähdöstä en ole vielä päätöstä tehnyt. Lauantain kilpailusta odotan mielenkiintoista, sillä olen sellaisessa käsityksessä siitä paikasta että sitä ei viedä alle 30g ahvenilla kuten useimmat kisat viedään Hämeessä. Kerran olen vain kyseisessä paikassa pilkkinyt ja kovin vaikealta paikalta vaikutti mutta pitäähän sitä haastetta olla. Vaikeata oli sikälikin että kaikki syvyydet 1,5m-10m antoivat kalaa mutta kaikkialta tuli tosi nihkeästi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti