sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Jälleen Roismalanlahdella

Eilisillä ottipaikoilla tänään muutama tunti morreja ja tasureita uittamassa. Morritteluksi se tällä kertaa vähän meni kun ei oikein parvia löytynyt vaan oli aika yksittäisten kalojen onkimista. Kyllä tasurillakin kalaa sai mutta morrilla tuntui tulevan hieman paremmin. Pystypilkit eivät tällä kertaa edes käyneet vedessä, kertoo jotain mun luottamuksesta pystyihin ruokakalan pilkinnässä.

Aamu oli melkoisen huolestuttava sillä kaloja ei oikein näkynyt eikä kuulunut. Paikalla oli muitakin pilkkijöitä eivätkä hekään aluksi mitään saaneet. Pikkuhiljaa kaloja alkoi kuitenkin tulemaan eli syönti vain oli niin nollassa aamulla ettei mitään tullut. Aamulla jos sattui jonkun ahvenen saamaan niin päivällä näistä samoista vanhoista rei'istä tuli kaikkein parhaiten.

Ihan mukavat filekalat kuitenkin lopulta kokoon, reilu 7kg perattavia, 10 isointa 2,3kg ja isoin 332g.

Ei ollut Nokian seudulla kisoja tänä viikonloppuna niin hupipilkinnäksi tämä meni. Ensi viikonloppu näyttää olevan saman suuntaista kisatarjonnan suhteen, josko sitä vaikka Vanajalle hupipilkille menisi.

Lappajärvellä eilen ja toissapäivänä oli kisat menneet pikkuahvenen pilkinnäksi ja niillä oltiin myös voitettu molempina päivinä noin 6kg saaliilla eli ei ainakaan mitään hirmusyöntiä ole tainnut siellä nyt taas olla...Lahden Vesijärvellä sen sijaan eilen yleisessä 17 yli kympin tulosta että ihan kohtalaisella syönnillä ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti