lauantai 6. tammikuuta 2018

Liukuslahdella 30.12.

Viime vuoden toiseksi viimeisenä päivänä pidimme sukumme kisat Liukuslahdella, kun viime keväänä kisat jäivät syystä tai toisesta pitämättä. Itse pilkin alusta loppuun tämänkin päivän (3h kisa) värikoukulla. Yritin löytää matalasta paljon pientä kalaa, mutta yritykseksi jäi. Muutamista ekoista rei'istä sain sentään jonkun verran kaloja, mutta nopeasti tuo tuntui hiljenevän.

Pikkusinttien lisäksi sain alueelta pari hieman isompaa n. 70g ahventa ja yhden n. 130g ahvenen. Melkein 2h tuli käytettyä tuolla alueella, kunnes lähdin menemään lahtea vähän edes takaisin kaloja etsien. Vasta lopuksi kun menin muiden lähelle, alkoi saalista jonkin verran tulemaan, mutta ahvenet olivat kovin pieniä.

Tässä huononmuistinvaraisia tuloksia kilon ylittäneistä saaliista:
Timo 2460
Tapio 2410
Atte 1640
Rauno 1290

Kalaa nousi lopulta yllättävän hyvin kokonaisuudessaan ja olihan tuossa yhteissaaliissa aika monta yli 100g ahventa. Yllättävän hyvin tarkoitan sikäli, että tuota samaa aluetta on pilkitty jo aika paljon näillä jäilläkin ja edelleen kalaa nousee jonkin verran.

Kala ei kyllä missään nimessä ollut syönnillään, sillä kertaakaan ei ahvenet ottaneet heti kun pilkin sai veteen, vaan aina oli jonkinlainen odotusaika ennen ensimmäistä kalaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti