torstai 27. helmikuuta 2014

SM-pilkki siirretty Viitasaarelle

Niin siinä tosiaan kävi, että SM-pilkki jouduttiin siirtämään Viitasaarelle samalle paikalle kuin missä viime vuoden kisat oli. Uusi päivämäärä on 23.3. Viimeinen sallittu harjoittelupäivä on sunnuntai 9.3.

Lisää voi lukea esim. Vapaa-ajankalastajien keskusjärjestön sivuilta: http://www.vapaa-ajankalastaja.fi/

Itseä tietysti jonkun verran harmittaa siirto, mutta todennäköisesti taas tuo isompi kisa-alue mikä Viitasaarella on suosii kyllä minua. Viime vuonna ei 45 minuuttiin jaksanut takarajalle saakka, mutta nyt sen pitäisi onnistua jos lunta ei ole muutamaa senttiä enempää. Eri asia on sitten kannattaako niin kauas mennä edes kun tilaa voi olla lähempänäkin.

En tosiaan millään usko, että osanottajamäärissä tullaan nyt pääsemään viime vuosien tasolle, moni varmaan järjestänyt lomansa ja muutenkin panostanut Ilmoilan kisaan sen verran kovasti ettei enää innostu pohjoisempaan kisoihin lähtemään. Aika tosissaan itsekin SM-kisaan treenailin, mutta en niin vakavissaan että nyt kisaa väliin jättäisin. Edelleen ehdottomasti kauden kovimmat tavoitteet on SM-kisassa ja MJ-loppukarsinnassa. Nythän ne molemmat on samalla suunnalla, kun 29.3 olevan loppukarsinnan kokoontuminen on myös Viitasaarella.

Sen verran palaan vielä Hämeen PM-pilkkiin, että palkintoa tosiaan en ole vielä ainakaan kisasta saanut, mutta olen kuullut että 40 euroa tulisi toisesta sijasta jälkikäteen. Maksaja vaan ei ole Hämeen piiri, kuten alun perin ymmärsin vaan kisan järjestänyt Virtain Urheilukalastajat. Ymmärsin, että joka sarjan voittaja saisi 60 euroa, kakkoset 40 euroa, kolmoset 20 euroa ja neloset 15 euroa. Eli neljännestä sijasta saa jopa osanottomaksun verran takaisin...

Tiedottaminen tässä palkintojutussa vaan ei ole oikein toiminut, kun tietoa ei ole kaikille seuroille kuulemma tullut. Mutta saa nähdä tuleeko sieltä joskus jotain palkintoa pärjänneille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti