tiistai 25. maaliskuuta 2014

19.3 Pikkujärvellä Vammalassa

Viime viikon keskiviikkona käytiin vielä Teuvon ja Heikin kanssa kokeilemassa, olisiko ahven otillaan. Aloitettiin samalta paikalta mistä edelliskerralla sain pariin ekaan tuntiin noin 12kg ahventa. Jäällä oltiin vasta 12 aikaan päivällä.

No eipä tuntunut olevan enää kalaa alueella, muutama ahven sieltä ja muutama täältä, ja tosiaankin korkeintaan se muutama samasta reiästä. Tyhjiä reikiä lisäksi suurin osa. Suurehko alue oli kuitenkin, mistä kalaa sai edes jonkun verran. Välillä tein pari lenkkiä yrittäen löytää uusia paikkoja, mutta näillä lenkeillä yhteensä yksi ahven saaliiksi. Tyhjiä reikiä reilut 30kpl.

Loppuajaksi palasin samoille paikkeille kuin mistä aloitettiin, eikä kalantulo parantunut yhtään. Muutama ahven ja siihen jäi. Tuohon asti ongin tapsilla, mutta touhu meni sen verran epätoivoiseksi että siirryin pelkkään morriin. Sillä sain sitten hieman paremmin loppupäivän, ja lopetettiin joskus viiden aikoihin. Laihoiksi jäi silti saaliit ja kala oli aiempaa pienempää noin 50-grammaista. Suurin oli itselläni vain 117g. Heikki sai yhden yli 180g sentään.

Kokonaissaaliit oli Teuvo 3,9kg, minä 3,5kg ja Heikki 2,5kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti